top of page
  • Foto van schrijverCarla de Ruiter

Nominatie Vrouw-in-de-Media-AwardBeste lezer,

Ik heb jouw hulp nodig! Dit is een heel bijzonder verhaal:


Tien jaar geleden, nadat ik zo'n drie jaar bezig ben geweest om Pionierend Leiderschap op de kaart te zetten, was ik op een feestje in Hilversum: de uitreiking van de Vrouw-in- de-Media-Award. Op die bijeenkomst raakte ik in gesprek met een eindredacteur van een bekend actualteitenprogramma. Dat ging zo:


Ik: "Ik moet eerlijk bekennen, ik heb uw programma nog nooit gezien"

Hij: "Oh, dan ben je zeker druk met de kinderen?"

Ik: "Die heb ik niet".

Hij: Oh (kijkend alsof ik een buitenaards wezen ben), dan ben je zeker druk met je man?"

Ik: "Die heb ik ook niet."

Hij: (kijkend alsof ik de meest vreemde vrouw van het universum ben).


Ik haakte daar af omdat ik na drie jaar vergeefse moeite deed om in de media te komen en ik alleen maar ouderwets ingestelde mensen tegenkwam. Dat weekend besloot ik dat ik zelf een platform zou oprichten waar ik mijn gedachtengoed kon verspreiden. Dat werd Pioniers Magazine. En met succes!


Inmiddels is mijn boek 'Pionierend Leiderschap' er en maken steeds meer ondernemers en leidinggevenden kennis met mijn visie om hun idealen voor een betere wereld positief in de wereld te zetten.


Maar nu komt het ongelofelijke....(en grappige)...


Ik ben nu zélf genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2023. Die had ik niet zien aankomen. Tien jaar later. Het verhaal is rond! Ik ben genomineerd voor Flevoland en de komende 14 dagen kan jij stemmen wie er door mag gaan voor de landelijke nominatie.


Deze award is voor vrouwen die een rolmodel zijn voor andere vrouwen en/ of veel in de media geweest zijn met een buitengewone prestatie, met het thema dat zij vertegenwoordigen. In mijn geval is dat Pionierend Leiderschap en hoe organisaties en ondernemers meer positieve impact voor de maatschappij kunnen hebben. En daar is nog zoveel werk in te verzetten. Het helpt mij dan ook enorm als er meer publiciteit komt rondom Pionierend Leiderschap en ik deze award win.


Over de missie van Vrouw in de Media

Vrouwen zijn nog altijd ondervertegenwoordigd op radio, televisie, in kranten en in digitaal nieuws. Met de Vrouw in de Media Awards willen de organisatoren Janneke van Heugten en Marga Miltenburg, vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.


Tot en met 14 februari kan er op de genomineerden per provincie gestemd worden op vrouwindemedia.nl. De winnaars komen vervolgens op de nominatielijst voor de landelijke Vrouw in de Media Award 2023.


Stem op mij!

Scroll naar mijn naam op en vink het hokje aan.


De regionale jury beslist daarna wie van de drie met de meeste stemmen wint. Daarna komt er een landelijke stemming.


Ik zou het geweldig vinden als je dit zou willen doen. Samen zetten we dan Pionierend Leiderschap nog meer op de kaart. Dank je wel alvast!


Pionierende groet,


Carla de Ruiter, hoofdredacteur Pioniers Magazine

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Nieuwe artikelen

bottom of page