top of page
  • Foto van schrijverCarla de Ruiter

Zichtbaarheid: een must voor ondernemersZichtbaarheid is een must voor ondernemers. Hoe doe je dat? Zéker in een tijd van maatschappelijke polarisatie is dat best een ding. Hoe zorg je dat je niet meteen aan de ene kant geframed wordt en ook niet aan de andere kant. Hoe blijf je neutraal met je gedachtengoed zonder dat je afbreuk doet aan waar jij staat?

Het hebben van een maatschappelijke missie gaat niet vanzelf. In deze aflevering vertelt Carla de Ruiter je meer over de mogelijkheden hiervan én is er een mogelijkheid om mee te doen met de Challenge 'Maak werk van je idealen', speciaal voor ZZP'ers/ondernemers met een maatschappelijke missie.

Meer weten over Pionierend Leiderschap? Ga dan naar de website https://www.pionierendleiderschap.nl

Meedoen met de Challenge 'Maak werk voor je idealen'? Schrijf je in via https://www.pionierendleiderschap.nl/maak-werk-van-je-idealen-challenge

Waardeer je deze podcast? Dan vind ik het heel tof als je een donatie doet. Dat kan via https://www.pioniersmagazine.nl/doneren

De Podcast voor Pionierende leiders is een samenwerkingsinitiatief van Pionierend Leiderschap en Pioniers Magazine. (https://www.pioniersmagazine.nl)

Dank je wel voor het luisteren!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


Nieuwe artikelen

bottom of page