top of page
  • Foto van schrijverCarla de Ruiter

We zijn weer terug van weggeweest!Na twee jaar radiostilte, is Pioniers Magazine er weer! In een vernieuwde vorm, een nieuwe website en specifiek gericht op betekenisvol ondernemen, leiderschap en organisatieverandering. Oude systemen in organisaties werken niet meer. Ook niet in de maatschappij. Talloze organisaties, leidinggevenden en ondernemers lopen vast.


Maar wat werkt dan wel? Onze auteurs schrijven speciaal over dit thema en zijn daarmee helemaal van deze tijd. Wat vraagt het van leiders en ondernemers anders dan eerder? Welke maatschappelijke invloeden werken door in ons als mens en in ons werk? Hoe houd je het hoofd boven water in complexe tijden? Welke tips en trucs kun je toepassen? Welke werkvormen en tools zijn er die je helpen om als leider of ondernemer positieve impact te maken met je organisatie? Dit en meer lees je in onze artikelen.


Ben je zelf auteur en/ of schrijver op de gebieden betekenisvol ondernemen, leiderschap en organisatieverandering, dan kom ik graag met je in contact. Wie weet schrijf je dan binnenkort voor ons.


Hartelijke groet,

Carla de Ruiter, hoofdredacteur

17 weergaven

Comments


Nieuwe artikelen

bottom of page