top of page
  • Redactie

Basistraining Pionierend Leiderschap voor ondernemers | 10 mei 2024


Vol vertrouwen pionieren voor de toekomst voormeer impact met jouw idealen!


Jij bent een veranderaar, verschilmaker of pionier en wilt iets betekenen voor de wereld. Diep van binnen wil je het verschil maken omdat je ziet dat de wereld van vandaag er niet goed aan toe is. Jij denkt daar iets moois aan toe te kunnen voegen en wilt graag verandering aanbrengen. Jouw idealen voelen als iets dat realiteit kan worden, maar hoe doe je dat?

Of

Er is steeds iets dat jou terughoudt. Twijfels komen op, je verliest je focus of je krijgt steeds maar weer weerstand op je pad. Van anderen die denken dat jouw idealen niet realistisch zijn. Of vanuit jezelf. Omdat je tegen jezelf zegt dat je er nog niet klaar voor bent of denkt dat niemand op jouw idee zit te wachten. Je bent huiverig voor de zichtbaarheid als je jouw plan echt naar voren brengt.

Zoveel pioniers gingen jou voor. Dat proces ging met vallen en opstaan. Soms gooiden ze het bijltje erbij neer. Om precies dezelfde redenen. Of het was nog niet de tijd. Tot er ineens een inzicht kwam, een bijzondere ontmoeting of iemand die hen zag staan. Ik ontdekte door de vele interviews die ik deed met pioniers de rode draad bij al deze pioniers. En het was eenzelfde route die ik zelf ging. Er bestaat zoiets als een blauwdruk van een pionier. Eentje die werkt als je van je ideaal je realiteit wilt maken.

Hoe zou het zijn als jouw idealen, hoe groot of klein ook, wél realiteit worden en je niet hoeft te wachten op het juiste moment of de juiste omstandigheden?

Voor jou schreef ik mijn boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. De blauwdruk van pioniers staat erin beschreven en nog tal van andere inzichten.

Wil je hier concreet mee aan de slag? Dan is deze training zeker iets voor jou. Of je nu wel of niet mijn boek gelezen hebt.

Daarbij komt dat pioniers meestal mensen zijn die zelf het wiel uitvinden en in hun eentje werken. Terwijl het juist fijn is als je inspiratie bij elkaar vindt. Onder gelijkgestemden. Daarom is dit een training waarin je samen met andere pioniers aan de slag gaat. Je ontmoet elkaar en ontdekt hoe het ook anders kan. En wie weet vinden er ook nog eens interessante kruisbestuivingen plaats voor jouw organisatie.

Pionierend Leiderschap is een levens- en leiderschapsfilosofie die je weer in contact brengt met jouw oorspronkelijke creatieve intelligentie die bergen kan verzetten. En die creatiekracht heb je nodig als je gemotiveerd wilt blijven en focus wilt houden op jouw missie.

In de training ga je o.a. aan de slag met:

  • de 21 kenmerken van de pionier van de toekomst;

  • de blauwdruk van pioniers;

  • jouw leiderschapsprofiel en waar jouw randje van ontwikkeling zit (en dus ook waar je jouw comfortzone verlaat) en hoe je daar goed mee overweg kunt;

  • hoe je jouw idealen in de wereld zet en wat daar voor nodig is.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ondernemers met idealen voor een mooiere wereld zoals coaches, trainers, uitvinders, kunstenaars en professionals met een missie.

Werk je in een organisatie? De Basistraining Pionierend Leiderschap is er ook voor leidinggevenden, directie/bestuur van organisaties. Klik dan hier.

Wanneer

Deze training bestaat uit één dag en vindt eens per maand plaats. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per trainingsdag.

Datum:

Deze training vindt plaats op 10 mei 2024.


Waar

Deze training vindt plaats bij Seats2meet Amersfoort CS in Amersfoort.

Neem nu deel met introductiekorting

Deze training volg je voor € 247,- per persoon (exclusief BTW). Dit is inclusief koffie, thee, water en een heerlijk lunchbuffet.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 12.

19 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Nieuwe artikelen

bottom of page