top of page
  • Foto van schrijverCarla de Ruiter

Er komt een einde aan persoonlijke ontwikkeling


Deze keer in de podcast: Carla de Ruiter. Carla is pionier, visionair, leiderschapsontwikkelaar en -trainer. In haar boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’ legt Carla o.a. uit hoe ons menselijk bewustzijn evolueert en hoe op grond daarvan de toekomst eruit ziet. Carla interviewde talloze bekende en onbekende, nationale en internationale pioniers (waaronder Roy Martina) waarvan een aantal in haar boek staan ter illustratie. Een boek voor iedereen met idealen voor een mooiere wereld. En een mooiere wereld zijn wij natuurlijk helemaal voor.


In deze aflevering deelt Carla de inspiratie achter haar boek en schetst ze haar visie op de toekomst. Het gesprek verkent diepgaande onderwerpen zoals meditatie, de bevrijding van het ego, genderidentiteit en culturele conditionering. Carla werpt ook haar licht op schaduwwerk en persoonlijke groei, waarbij ze een gewaagde stelling inneemt: "Er komt een eind aan persoonlijke ontwikkeling". Een bold statement, en daar houden we van. Check de aflevering voor Carla’s toelichting hierop.


Tot slot: voor de Members van That´s the Spirit is er de extra rubriek waarin Carla antwoord geeft op de kijkersvragen (te zien op thatsthespirit.nu). Veel kijk- en luisterplezier!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Nieuwe artikelen

bottom of page