top of page
  • Foto van schrijverCarla de Ruiter

Klokkenluider zijn om iets cruciaals aan de kaak te stellenLaurens Buijs was tot voor kort docent (gender en sexuality) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en stelde cruciale zaken aan de kaak rondom de heersende cultuur. Dit kostte hem zijn baan en reputatie. Wat zijn zijn opvattingen rondom gender, de maatschappij waarin we leven en de huidige cultuur?

In deze inspirerende podcast vertelt hij openhartig over zijn rol van klokkenluider en wat er op hem af kwam, maar ook wat hij ervan leerde en hoe hij er sterker uit is gekomen.

Inmiddels werkt hij als onafhankelijk wetenschapper rondom diversiteit en inclusie. We praten over zijn uitdagende rol die dit met zich meebrengt in organisaties.

Ook vulde Laurens de Pionierstest in. Deze kan jij ook invullen op www.pionierendleiderschap.nl/pionierstest om jouw leidende rol in een wereld in transitie te bepalen.

Wil je meer weten over het werk van Laurens Buijs? Kijk dan hier.

Meer weten over Pionierend Leiderschap? Kijk dan hier.

Waardeer je deze podcast? Dan vind ik het heel tof als je een donatie doet. Dat kan via https://www.pioniersmagazine.nl/doneren

De Podcast voor Pionierende leiders is een samenwerkingsinitiatief van Pionierend Leiderschap en Pioniers Magazine. (www.pioniersmagazine.nl)

Dank je wel voor het luisteren!

Comments


Nieuwe artikelen

bottom of page