Winkelmand

Artikelen

Wees jezelf, dat vinden anderen genoeg

Laat ik iets bekennen. Iets waar ik de laatste maanden enorm mee geworsteld heb en waar ik me als rasechte positivo geen raad mee wist. Ik herkende mezelf niet, leek in veel interacties bits en zuur te reageren. Ik had continue woordenwisselingen met mijn partner en ook mijn zus maakte een opmerking dat ze iets in mijn gedrag niet kon plaatsen. Ik was echt anders dan ze gewend was. Het was voor mij alsof ik dagelijks met mijn ziel onder mijn arm liep: ik wilde wel graag goede dingen doen, maar het leek steeds meer alleen een buitenkant die dat wilde, van binnen voelde ik niet de passie, de verbinding, het vuur dat ik zo van mezelf gewend was. Ik sprak met veel vriendinnen van mij, ontleende ook echt kracht aan die gesprekken, maar telkens als ik het alleen wilde doen, mislukte het.


Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Linde ten Broek schreef enkele artikelen voor Pioniers Magazine. Zij is soulcoach, schrijver en verhalenplukker. Zij helpt vrouwen bij het kiezen voor een bezield leven waarmee hun volle potentieel aangesproken wordt en tot volle bloei komt. Linde heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan: kinderboek "Gina en de rode vogel" en "Moeders en dochters". Daarnaast is Linde (tevens documentairemaakster) bezig met het voorwerk voor de documentaire "Soulstories": Zij interviewt hiervoor 5000 vrouwen over het leven van hun volle potentieel.