Artikelen

Vandaag in dagblad Trouw, speciaal voor jou!

Vandaag staat mijn opiniestuk in dagblad Trouw, getiteld: “Pionierende vrouwen, die hebben we nodig”. Ik hoop daarmee vele van deze vrouwen, zoals jij, een hart onder de riem te steken. Ik schreef het stuk omdat ik de urgentie voel voor deze pionierende vrouwen om meer zichtbaar te worden, te stimuleren om meer te laten weten wat ons bezighoud op het gebied van economie, ons land en onze aarde. Er zijn veel van deze vrouwen. Dat weet ik zeker! Pioniers Magazine is gestart om deze vrouwen te verenigen en elkaar te inspireren zodat er meer maatschappelijke verandering kan plaatsvinden. Zodat we vooruit kunnen als mensheid, met behulp van al die talenten en kwaliteiten die jij als pionierende vrouw in huis hebt.

Vandaag is het een bijzondere dag. Mijn moeder zou namelijk 71 jaar geworden zijn. Ze overleed helaas al toen ik 12 jaar was. Nu, op haar verjaardag knipoogt ze even vanuit een andere dimensie naar mij en voel ik dat ze trots op me is. Pas recentelijk hoorde ik van haar broer, dat zij, toen mijn moeder jong was, grootse plannen had. Ze wilde ondernemer worden. De tijd was toen anders. Ze trouwde, kreeg een gezin en dat deed zij voortreffelijk. Die onderneming kwam er helaas nooit. Wat zou er van haar geworden zijn als ze ook al die mogelijkheden had zoals jij en ik nu hebben? Ik zal het nooit te weten komen. Ik weet wél dat ik er alles aan wil doen om vrouwen een uniek platform te bieden in Nederland, een inspiratiebron en een steun om iets moois te creëren in deze wereld. Daarom is Pioniers Magazine opgericht. Ik weet zeker dat jij van waarde bent en het verschil kunt maken. Misschien voel je een roep in jezelf, een sprankel, die herkenning vindt. Sluit je dan vooral bij ons aan en ontdek welke mogelijkheden er zijn om steeds weer verder te ontwikkelen als pionier of door de interactie met andere vrouwen.

PS: Zou je ons werk voor meer maatschappelijke vooruitgang door pionierende vrouwen willen steunen? Dat kan al voor € 36,- per jaar met het verdiepingspakket. Wil je actief meedoen? Dan zijn daar ook vele mogelijkheden voor.

Hartelijke groet,

Carla de Ruiter, hoofdredacteur Pioniers Magazine

pioniersmagazine.nl

carla de ruiter trouw-page-001

 

Carla de Ruiter

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur en eigenaar van Servant-Leadership Solutions, dé opleider voor Dienend-Leiderschap. Het is haar missie om van managers leiders te maken.