Winkelmand

Evenementen

Training Servant-Leadership Fundamentals
19 november 2020

Ontdek in 1 dag wat Servant-Leadership voor jou of jouw organisatie kan betekenen!

  • ​Ben jij een leidinggevende  en wil je jouw leiderschap verder ontwikkelen omdat oude hiërarchische structuren niet (meer) bij je passen?
  • Wil je in jouw teams en jouw organisatie zelfsturing introduceren?
  • Ben je recent in aanraking gekomen met Servant-Leadership en wil je daar meer over weten?
  • Herken jij je in de omschrijving van de gedragskenmerken of karakteristieken van Servant-Leadership en ben je nieuwsgierig geworden naar dit gedachtegoed?

​Wanneer je aan de slag wilt met een andere stijl van leidinggeven en/ of je wilt verantwoordelijkheden lager leggen in je organisatie, dan is Servant-Leadership een filosofie die daarvoor een goede context biedt. Dan is het goed om de beginselen ervan te kennen. Wanneer je Servant-Leadership-Leadership wilt toepassen, vraagt dat niet alleen kennis van de oorsprong en ontwikkeling van Servant-Leadership maar ook van de wijze waarop het zichtbaar kan worden in gedrag en organisatie.

​In deze training:

  • ​Leer je over de oorsprong van Servant-Leadership;
  • Maak je kennis met de 6 karakteristieken en 10 gedragskenmerken van deze leiderschapsfilosofie;
  • Ontdek je hoe Servant-Leadership zich verhoudt ten opzichte van andere leiderschaps theorieën;
  • Krijg je een ervaring van wat Servant-Leadership voor jou als leider kan betekenen;
  • Ga je aan de slag met je kernwaarden;
  • Gaan we in op wat er nodig is om Servant-Leadership in jouw organisatie te implementeren.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze kennismakings training is bedoeld voor leiders en/ of zelfstandigen die meer willen weten over Servant-Leadership of voor mensen die overwegen om een van onze meer uitgebreide leergangen te volgen. Je bent bijvoorbeeld CEO, directeur, manager, afdelingshoofd, adviseur, projectleider, teamleider, coach of interimmanager en bent nieuwsgierig naar het implementeren van Servant-Leadership in jouw organisatie.

Wie is de docent?

Carla de Ruiter is docent van deze training. Zij is mede-eigenaar van Servant-Leadership Solutions en hoofdredacteur van Pioniers Magazine. Zij heeft een achtergrond in leiderschap en heeft jarenlang als (interim)manager gewerkt in zorgorganisaties en bij justitie en heeft als expertise cultuurverandering. Zij geeft trainingen in Servant-Leadership en Spiral Dynamics binnen het bedrijfsleven, zorg en welzijnsorganisaties. Ook is zij inzetbaar voor interim opdrachten. Zij is een ervaren trainer en Servant-Leadership gecertificeerd docent.

​Organisatie:

Praktische details

​Datum: 19 november 2020

​Locatie: Gasthuis de Lichtwachter in Schokland

​Groepsgrootte:

Maximaal 15 deelnemers

​Investering:

€ 495,- p.p. excl. BTW inclusief lunch en koffie/ thee.

​Aanmelden:

Wil jij deelnemen aan deze  dagtraining? Meld je dan aan.

Carla de Ruiter

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school en mede-eigenaar van Servant-Leadership Solutions. Zij maakt van managers leiders. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.