Winkelmand

Artikelen

Teken je toekomst en creëer een geweldig leven!

Wie wil dat niet? Een geweldig leven? Ben je niet tevreden over je werk, je relatie of je gezondheid? Dan is het goed om niet alleen na te denken over hoe je leven er in de toekomst uit kan zien, maar ook je toekomst te tekenen.

Je hersenhelften krijgen dan namelijk de input die veel beter werkt dan alleen te dromen of te visualiseren in je hoofd of het gevoel erbij op te roepen. Moet je daarvoor kunnen tekenen?


Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.