Evenementen

Summerschool Servant-Leadership
vanaf 21 augustus 2018

Verbind je (weer) met wat er werkelijk toe doet!

Wil jij er ook even heerlijk tussenuit?

Als leidinggevende of ondernemer ben je mogelijk voortdurend bezig met het zorgen dat alles op rolletjes loopt, klanten vinden en inkomen genereren. Mogelijk dat je tijdens het najagen van je succes, het contact verliest met dat wat er werkelijk toe doet.

Onze Summerschool is een mix van stilstaan en reflectie, inspiratie opdoen, jouw leiderschap onder de loep nemen, ontdekken waar jij voor staat, persoonlijke coaching en tot nieuwe betekenisgeving komen.

Nadat je deze drie dagen doorgebracht hebt op een prachtige, rustige buitenlocatie in Overijssel (Lettele bij Deventer) voel je je weer opgeladen, geïnspireerd en heb je nieuwe handvaten om bewust een frisse nieuwe start te maken in je leven en werk. Deze Summerschool is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om je leiderschap een impuls te geven en nieuwe inzichten tot je te nemen.

Versterk je (zelf)leiderschap vanuit rust

Tijdens deze Summerschool heb je de tijd om én tot rust te komen, wandelingen te maken, tijd voor jezelf te hebben én aan de slag te gaan met de basisprincipes van Servant-Leadership.

Elke dag begin je met een begeleide yogales en beoefen je een begeleide meditatie in stilte, gevolgd door een gezond ontbijt. Bij mooi weer doen we dat buiten in de tuin van ons verblijf, midden in de prachtige omringende natuur.

Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten kom je tot een nieuwe visie op je leven en carrière. Je krijgt tools om deze visie in de praktijk tot leven te brengen en je gaat weg met een dieper gevoel van wie je bent, het gevoel helemaal jezelf te kunnen zijn als authentiek mens. Doordat je vanuit een nieuwe richting in het leven kunt staan, neemt je productiviteit toe met minder stress.

Wat geeft deze Summerschool jou?

  • Een verdieping op wie je bent als leider;
  • Handvatten vanuit de filosofie van Servant-Leadership om je leiderschap te versterken en verder te ontwikkelen;
  • Bewustzijn over het belang van stilte in jezelf en om je heen;
  • Een meditatietechniek die makkelijk toepasbaar is en zorgt voor rust en meer focus;
  • Oefeningen met egoloze communicatie vanuit bewuste aandacht voor meer verbinding en effectiviteit op de werkvloer;
  • Eenvoudige yoga-oefeningen (afkomstig uit Tibet en Japan) die een sterke vitaliserende werking hebben en balans brengen voor lichaam en geest;
  • Nieuwe leiderschapskracht vanuit inspiratie en hoe je deze in je zelf herkent en toepast vanuit de inzichten van de 3 niveaus van Eros;
  • Inzicht in hoe jij balans in je werk en leven verkrijgt en wat dat voor jou betekent;
  • Een inspiratieplan, dat je voor jezelf maakt, om je doelen te verwezenlijken op de levensgebieden die jij belangrijk vindt.

Tijdens deze Summerschool is er elke dag een dagdeel in te vullen naar eigen inzicht. Dat kan zijn door het maken van een wandeling, in stilte zijn, of schrijvend aan je inspiratieplan.

Summer coaching

Voor elke deelnemer is er een gelegenheid om eenmalig 1 op 1 met de docent een coachingsgesprek te hebben van 1 tot max. 1,5 uur over je te zetten stappen en ontwikkelpunten.

Voor wie?

Deze unieke Summerschool is bedoeld voor leidinggevenden en ondernemers die stil willen staan bij hun leiderschap, affiniteit hebben met bewustzijn en spiritualiteit en tegelijkertijd kennis willen maken met de basisprincipes van Servant-Leadership die aansluiten bij de ontwikkeling van (zelf)leiderschap.

​Organisatie:

Begeleiding

Hoofddocent van deze Summerschool is Carla de Ruiter in samenwerking met gastdocent Desirée Paalvast.

Carla de Ruiter is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions. Haar passie ligt bij Servant-Leadership vanwege de menselijkheid die leiderschap verbindt met betekenisgeving. Iets dat in haar ogen noodzakelijk is als volgende stap voor organisaties en persoonlijke groei. Haar managementachtergrond én verlangen naar diepgang zorgden voor het ontstaan van de Summerschool. Een plek om stil te staan en na te gaan wat echt belangrijk is, je op te laden na drukke werkzaamheden die veel van je vragen. Carla heeft, naast haar achtergrond als manager, procesbegeleider/ trainer in diverse organisaties een achtergrond als ‘no-nonsense’ yoga- en meditatiedocent en richt zich op het vergroten van vitaliteit en levenskracht.

Voordat Desirée Paalvast met Servant-Leaderschip in aanraking kwam (2011) werkte zij binnen twee wereldwijde IT-bedrijven in verschillen salesposities. Steeds grotere en meer complexe projecten verkopen aan steeds grotere klanten. Dat bleef boeien, omdat haar motivatie altijd de mens tegenover haar was, niet de ‘deal’ zelf. Na een studie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie om op diep persoonlijk niveau te kunnen coachen  is zij gestart als executive search consultant.

Desirée is eigenaar van The Leader Inside, het Executive Search Bureau gespecialiseerd in Servant-Leadership. Zij gelooft in de kracht van Servant-Leadership als aanjager van verandering en borger van duurzaam resultaat. Wat haar beweegt is een oprechte interesse in mensen. Haar streven is een mooie, betere en bewuste samenleving. Vanuit haar vakgebied Executive Search 2.0 schrijft zij artikelen over Servant-Leadership voor o.a. Pioniers Magazine.

Data

21 t/m 23 augustus 2018

Locatie

Spijkvoorde, in het plaatsje Lettele (Overijssel) is een prachtige locatie nabij Deventer, gelegen in het groen en in de stilte.

Investering (inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee)

€ 2475- p.p. excl. BTW

10% korting

Heb je een Verdiepingspakket, Pioniers Plus Pakket of Partner Pakket van Pioniers Magazine? Dan profiteer je bij je inschrijving van 10% korting op de totaalprijs van dit evenement.

Aanmelden en meer informatie