top of page
  • Redactie

Lezing 'de ideale wereld creëer jij zelf!' | 16 november 2023


De ontdekking van creatieve intelligentie in actie

  • Wil jij graag een andere wereld zien maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

  • Maak je je zorgen om wat er om je heen gebeurt en voel je je daardoor steeds onrustiger?

  • Stoor je je aan anderen die niet in beweging komen?

  • Heb je het idee dat anderen niet zien wat jij ziet gebeuren en probeer je ze te overtuigen van wat er mogelijk is? Heb je niet het idee dat je anderen bereikt met jouw zorgen?

  • Heb je een voorbeeldfunctie (bijvoorbeeld ondernemer, leidinggevende, veranderaar of pionier) maar heb je het idee dat wat je te vertellen hebt, niet altijd aanslaat bij anderen terwijl je wel zelf verlangt naar meer vervulling van je idealen?

  • Verlang je naar meer energie, daadkracht en moeiteloosheid in je leven?

Steeds meer mensen voelen zich moedeloos. Het vertrouwen in de regering is nog nooit zo laag geweest. Inflatie, de ene na de andere opstapelende crisis komt voorbij. En er lijken geen afdoende oplossingen voor. Wat is het vooruitzicht? Depressie en burn-out liggen op de loer.

Dat kan allemaal ook heel anders.


Richting hebben en richting geven

Hoe zou het zijn als je een inspirerende gedrevenheid in jezelf ervaart en het plezier in wat je doet weer terugvindt? Hoe zou het zijn als je, wat jij te vertellen hebt, makkelijk kunt uitstralen naar je omgeving en hierdoor een inspirerend voorbeeld bent voor anderen?

Stel je voor dat je veel gerichter toewerkt naar de realisatie van jouw plannen. Op een manier die ook helemaal niet op werk lijkt. Je krijgt er alleen maar energie van. Je kunt makkelijker omgaan met weerstand. Ook jij kunt die krachtige en energieke inspirator zijn die richting heeft en richting geeft.

Oorspronkelijke levenskracht activeren

Wat daarvoor nodig is, is dat je weer in contact komt met die oorspronkelijke levenskracht in jezelf: jouw universele creatiekracht of creatieve intelligentie. Dit is een creatieve impuls waar je vanuit Pionierend Leiderschap mee werkt. Dat kan door gerichte oefening, maar ook door nieuwe kennis, bewustwording en vaardigheden vanuit deze leiderschapsfilosofie eigen te maken. Wanneer je ontdekt hoe de creatieve kracht werkt op verschillende niveaus geeft je dat meer capaciteit om te creëren en verandering te bewerkstelligen, op diepere niveaus. Wat we creëren zal onze toekomst bepalen, als individu en als planeet.

In deze boeiende lezing krijg je inzichten hoe je hiermee zelf aan de slag kunt.


Spreker: Carla de Ruiter

Datum en tijdstip: 16 november 2023 van 19:00- 21:00 uur

Investering: € 35,- p.p. excl. BTW

Locatie: Seats2meet Amersfoort Centraal


Meer informatie en inschrijven

7 weergaven

Nieuwe artikelen

bottom of page