Winkelmand

Wij werken graag samen met betekenisvolle organisaties. Daar komt altijd iets moois uit voort. Wij ondersteunen pionierende, bij voorkeur, MVO organisaties bij het meer zichtbaar worden van hun diensten en/ of producten.

Als partner kun je jouw evenementen laten opnemen in onze Pioniers Academy. Dat kan via het Pioniers Partner Pakket. 

Heb jij interesse in een samenwerkingsverband? Neem dan contact met ons op.

Wij werken samen met:

 

Decide2develop is de oprichter van Pioniers Magazine die het magazine en de organisatie die het magazine de afgelopen jaren heeft gemaakt en vormgegeven. Decide2develop initieert activiteiten om de idealen van pioniers te kunnen verwezenlijken. Pionierend Leiderschap is haar terrein en het bevorderen van positieve cultuurverandering een must. De evenementen die zij organiseren zijn ook te vinden in de Pioniers Academy.

 

Servant-Leadership Solutions is de ‘moederorganisatie’ van Pioniers Magazine, waardoor het magazine sinds 1 januari 2019 wordt uitgegeven. Dit is een organisatie die helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur waarin succes bereikt wordt door medewerkers de ruimte te geven voor eigen initiatief, zich te ontwikkelen en hen in staat te stellen van betekenis te zijn. De evenementen die zij organiseren zijn ook te vinden in onze Pioniers Academy.