Winkelmand

Wij werken graag samen met betekenisvolle organisaties. Daar komt altijd iets moois uit voort. Wij ondersteunen pionierende, bij voorkeur, MVO organisaties bij het meer zichtbaar worden van hun diensten en/ of producten.

Als partner kun je jouw evenementen laten opnemen in onze Pioniers Academy. Dat kan via het Pioniers Partner Pakket. 

Heb jij interesse in een samenwerkingsverband? Neem dan contact met ons op.

Wij werken samen met:

 

Decide2develop is de oprichter van Pioniers Magazine die het magazine en de organisatie die het magazine de afgelopen jaren heeft gemaakt en vormgegeven. Decide2develop initieert activiteiten om de idealen van pioniers te kunnen verwezenlijken. Pionierend Leiderschap is haar terrein en het bevorderen van positieve cultuurverandering een must. De evenementen die zij organiseren zijn ook te vinden in de Pioniers Academy.

 

Servant-Leadership Solutions is de ‘moederorganisatie’ van Pioniers Magazine, waardoor het magazine sinds 1 januari 2019 wordt uitgegeven. Dit is een organisatie die helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur waarin succes bereikt wordt door medewerkers de ruimte te geven voor eigen initiatief, zich te ontwikkelen en hen in staat te stellen van betekenis te zijn. De evenementen die zij organiseren zijn ook te vinden in onze Pioniers Academy.

 

The Needs is een door creativiteit gedreven bureau voor training en coaching. Met The Needs heeft oprichter Piet Hurkmans een duidelijke focus: het beste in teams en professionals naar boven halen. Hiervoor spant hij 3 pijlen op zijn boog: Speaking, Mentoring en Storytelling. De evenementen die Piet organiseert op het gebied van authentiek spreken zijn te vinden in onze Pioniers Academy.

 

A Beautiful Story is een duurzaam Amsterdams sieradenmerk met maar één missie: eerlijke en ethisch verantwoorde sieraden produceren om zo een mooiere plek van de wereld te maken. De sieraden worden geproduceerd in Nepal en zijn voorzien van prachtige edelstenen. In april 2018 interviewen we eigenaresse Cathelijne Lania voor ons kwartaalmagazine. Wij kunnen je nu alvast een vaste korting aanbieden van 20% op je aankoop in hun webshop. Daarmee draag jij letterlijk en figuurlijk je steentje bij aan een eerlijke en duurzame wereld. Gebruik hiervoor bij je betaling de kortingscode ‘PIONIERS’.

 

“A Wellness Revolution” stelt zich als doel om nieuwe kennis en begrip te brengen van de verbanden tussen de nieuwe wetenschap en een holistische visie, hoe je gezondheid, wellness en balans optimaliseert. We doen dit via informatieve lezingen en cursussen over de hele wereld. De doelen van onze lezingen zijn om alles te leren over ‘verjonging’ en ‘gezond ouder worden’, balans op elk gebied en de nieuwe wetenschap van Glycobiologie. De activiteiten die zij organiseert zijn terug te vinden in de Pioniers Academy.