Winkelmand

slider

Pionierend taalwonder (editor) gezocht

Voor ons vooruitstrevende Pioniers Magazine, hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap, zijn wij per direct op zoek naar een editor voor het redigeren van onze artikelen en interviews voor onze website en ons kwartaalmagazine.

Pioniers Magazine is een digitaal magazine voor pioniers die idealen hebben voor een betere wereld en hier actief vorm aan geven. Wij faciliteren positieve, evolutionaire verandering in en tussen deze pioniers waardoor hun potentieel een katalysator wordt voor maatschappelijke vooruitgang.

Waar bestaat deze functie uit:

  • redigeren van teksten;
  • zonodig begeleiden van auteurs bij het schrijven van hun artikelen;
  • 4 x per jaar redactievergadering;
  • mede vorm geven aan de toekomst van ons magazine.

Ben jij zelf een taalwonder en wil jij bijdragen aan ons magazine en deel uit maken van een innovatief netwerk? Wie weet is deze functie dan op jouw lijf geschreven.

Het gaat om een vrijwillige functie. Uren in overleg.

Voor meer informatie neem je contact op met Carla de Ruiter, hoofdredacteur. Stuur een e-mail met je interesse, motivatie en achtergrond naar redactie@pioniersmagazine.nl

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.