Evenementen

Masterclass de 4 intelligentieniveaus
9 oktober 2018

“HEB JIJ JE IQ, EQ, FQ EN SQ AL IN BALANS?”

Weet jij hoe de verschillende intelligentieniveaus in jou werkzaam zijn? Meestal zijn we wel op de hoogte van ons IQ (intelligentie niveau) of ons EQ (emotionele intelligentie), maar weet jij hoe het staat met jouw FQ (fysieke intelligentie) of jouw SQ (spirituele intelligentie)?

​Deze vier intelligentieniveaus geven prachtige handreikingen voor jouw leiderschap. Wanneer ze uitgebalanceerd zijn, versterken ze jouw leiderschap namelijk op een positieve manier. Wanneer er spanning ontstaat op het ene niveau, heeft dat een directe uitwerking op alle andere niveaus. Wil jij meer weten over de inhoud en betekenis van deze vier niveaus en hoe nauw deze met elkaar verweven zijn en hoe je alle vier de niveaus kunt versterken?

​Tijdens deze masterclass:

  • ​Oefen je met creatieve denksystemen en denk verdiepingsmethoden, zodat je effectiever en creatiever gebruik kunt maken van je IQ;
  • Leer je hoe je adequaat kunt reageren op situaties waar je denkt niets aan te kunnen veranderen (EQ);
  • Doe je de energietest (FQ);
  • Ontdek je de bijzondere rol van het SQ en waarom deze de verbindende factor is van alle andere niveaus.

​Praktische details

​Organisatie:

Business School docent: Daan Fousert en Carla de Ruiter

​Datum:  9 oktober 2018

​Tijd: 09:30- 16:30 uur

​Locatie: Dutch Biz, Amersfoort

​Investering: € 375,- excl. BTW

​Aanmelden: 

Wil jij deelnemen aan deze boeiende masterclass? Schrijf je dan in.

Korting als lid van Pioniers Magazine:

Maak je gebruik van het verdiepingspakket, Pioniers Plus Pakket of Pioniers Partner Pakket van Pioniers Magazine? Dan profiteer je van 10% korting op de totaalprijs. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.