Winkelmand

Artikelen

Kernwaarden zijn meer dan kernwoorden

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: ik ben aan het worstelen met één van mijn kernwaarden. Positiviteit, openheid en er zijn, staan bij mij in het centrum en daar sta ik helemaal achter. Je vraagt je dus misschien af: waarom doe je dat dan, dat worstelen met iets wat zo bij je hoort? Ik vraag het mezelf af: als die kernwaarde zo bij me past, waarom ga ik er dan het gevecht mee aan? Tja, dat is helemaal niet mijn bedoeling, maar door het schuren in mezelf te erkennen, word ik me wel bewust van waar ik vandaan blijf en waar ik met een grote boog omheen loop. Herkenbaar? Ik zal het aan de hand van een concreet voorbeeld uitleggen.


Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Linde ten Broek schreef enkele artikelen voor Pioniers Magazine. Zij is soulcoach, schrijver en verhalenplukker. Zij helpt vrouwen bij het kiezen voor een bezield leven waarmee hun volle potentieel aangesproken wordt en tot volle bloei komt. Linde heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan: kinderboek "Gina en de rode vogel" en "Moeders en dochters". Daarnaast is Linde (tevens documentairemaakster) bezig met het voorwerk voor de documentaire "Soulstories": Zij interviewt hiervoor 5000 vrouwen over het leven van hun volle potentieel.