Winkelmand

Artikelen

Het zijn de kleine dingen die het doen.

Bij het verschijnen van het allereerste Pioniersmagazine deelde ik op facebook de link en heb ik in mijn bericht een aantal vrouwen getagd waarvan ik werkelijk vind dat ze een pionier zijn, ieder op hun eigen gebied en om hun eigen redenen. Vrouwen uit mijn directe omgeving, vrouwen zoals jij en ik, voor uitdagingen geplaatst die ik in mijn eigen leven kon herkennen of met een antwoord op die uitdagingen dat mij inspireert bij het aangaan van de mijne. De vele, verraste reacties hebben mij verrast en heel veel plezier gedaan. Daarnaast heeft het me ook (weer) gewezen op twee zaken waar we onszelf en elkaar echt een groot plezier mee kunnen doen, wanneer we werkelijk een volgende stap in onze ontwikkeling en ons samenzijn willen zetten: het belang van elkaars potentie erkennen en het belang van dit ook hardop uitspreken. Zo simpel? Ja, zo simpel.


Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Marjolijn Tijsmans

Marjolijn is vertaler. Zij zorgt ervoor dat onze teksten taalkundig verantwoord in het magazine verschijnen vanuit het Engels naar het Nederlands. In het dagelijks leven is zij projectcoördinator in de trainings- en adviesbranche en werkt zij als Tao-trainer in haar eigen bedrijf Tao Transformatie.