Artikelen

Het nieuwe themanummer nu online: Nieuw Leiderschap

voorkant-leiderschap-2017

Het nieuwe themanummer van januari/februari/maart 2017 staat online! Dit keer met als thema “nieuw leiderschap.” Als je geabonneerd bent op de digitale blikopener ontvang je deze automatisch in je mail- box.

In deze uitgave onder andere:

– Zij maakt het verschil: Sigrid van Drunen
– De nieuwe route, interview met Anke Siegers
– (St)ik jaloers? Hoe kom je erbij? over concurrentiestrijd en jaloezie
– Interviews met Daan Fousert en Carla de Ruiter
– Heroïek als masker, over mannelijke identiteit, angst voor het vrouwelijke en leiderschap
– Voorpublicatie van het boek van Anouk Brack

Wil je dit kwartaalmagazine lezen? Schrijf je dan nu in voor de digitale blikopener en je ontvangt de thema-nummers 4 x per jaar GRATIS in je mailbox.

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.