Winkelmand

Inspiratie

Het nieuwe themanummer is uit: Hoe creëren wij een verantwoorde toekomst?

Het nieuwe themanummer  van april/ mei/ juni 2016 is klaar! Dit keer met als thema: “Planeet Aarde: Hoe creëren wij een verantwoorde toekomst?”

cover april mei juni 2016

In deze uitgave onder andere:

*Interview met Marianne Thieme, idealisme is het nieuwe realisme;

*Interview Anne-Marie Rakhorst: Geld stuurt de wereld, jij bepaalt de koers;

*Duurzame ontwikkelingsdoelen;

*Nieuwe ontwikkelingsdoelen vragen nieuwe inzichten, Judith Minnema;

*Tijd om menselijk te worden, Elizabeth Debold;

*Red de Aarde met mes en vork, Jessica Moreno;

*Hoe bewandel je nieuwe wegen zonder voorbeeld, Carla de Ruiter;

*Boekrecensies;

*Nieuws vanuit onze Pioniers Academy en meer…..

 

Wil je dit kwartaalmagazine lezen? Schrijf je dan nu in voor de wekelijkse digitale blikopener en je ontvangt de thema-nummers 4 x per jaar GRATIS in je mailbox.

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.