Winkelmand

slider

Het nieuwe themanummer is uit: creativiteit, creatiekracht en co-creatie

Het nieuwe themanummer van oktober/ november/ december 2016 is klaar! Dit keer met als thema: “creativiteit, creatiekracht en co-creatie”

voorkant magazine juli aug sept 2016

In deze uitgave onder andere:

*Interview met Steven Krol, duurzaam interieurarchitect, over het terugbrengen van de menselijkheid in gebouwen en organisaties;

*Elizabeth Debold over de drie niveau’s van Eros als creatieve kracht;

*Rubriek: Zij maakt het verschil: Sasja Nicolai;

*Judith Minnema over de creatieve samenleving;

*Column Josephine van den Bogaard: creatiekracht: de dood omarmen brengt nieuw leven;

*Vertrouwen in de bouwwereld, hoe werkt dat? co-creatie op basis van nieuwe, menselijke waarden;

*Artikel Carla de Ruiter: Wat als je droom totaal mislukt lijk? Hoe reken je af met oude overtuigingen zodat je bedrijf weer tot bloei komt?

*Ga ik op zoek naar creativiteit of vindt het mij?, column Linde ten Broek;

*Unwoven light, lichtcreatie | video;

*interview Arthur Hol over samenspel, samenwerken en co-creatie;

Wil je dit kwartaalmagazine lezen? Schrijf je dan nu in voor de wekelijkse digitale blikopener en je ontvangt de thema-nummers 4 x per jaar GRATIS in je mailbox.

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.