Artikelen

Help jij mee?

TROTS!!! ben ik omdat ik onlangs een boekcontract getekend heb bij Heart Media Group van uitgever Thom Schouten. “Pionierend Leiderschap, nieuwe wegen vinden vanuit vrijheid” zal op een bijzondere wijze tot stand komen.

Ik ben al een tijdje aan het schrijven namelijk. En het wordt een boek voor pioniers en leiders maar ook voor mensen met idealen voor een betere wereld. Hoe klein of groot je idee ook is, ik hoop je te inspireren met dit boek zodat je doorzet en meewerkt aan een wereld die wél werkt.

7 jaar geleden begon ik met het schrijven van dit boek en maar een klein deel van de mensen begreep toen waar ik het over had… “Een wereld die wél werkt? huh, de wereld werkt toch prima?”, dacht de meerderheid. Hoe anders is dat nu. Zonder in te gaan op wat er allemaal niet meer werkt, zie ik nu een positieve beweging en ben ik verder gaan schrijven.

Er staan steeds meer pioniers op die een missie hebben, iets in de samenleving willen veranderen, soms heel radicaal, zodat er een humane samenleving kan komen. En dat is nodig.

Ik neem je mee tijdens het schrijven van mijn boek. Vandaag is de aftrap van de crowdfunding van dit boek via Boekfunding. Niet alleen kan je nu al mijn boek kopen, maar bouwen we met alle geïnteresseerde pioniers aan een community waarin we elkaar kunnen inspireren. Je hoeft namelijk niet te wachten tot het boek af is om telkens al iets van mij te horen over de inhoud van het boek. Ik zal daar steeds iets over delen. Help je mee mijn boek realiteit te laten worden?

Carla de Ruiter

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur en eigenaar van Servant-Leadership Solutions, dé opleider voor Dienend-Leiderschap. Het is haar missie om van managers leiders te maken.