Winkelmand

Evenementen

Gratis Young Servant-Leadership Pioneers training vanaf 16 oktober 2020

Investeer in jouw toekomst!

  • Ben jij tussen de 22 en 28 jaar en ben je sociaal ondernemer of werk je voor een organisatie die betekenisgeving bovenaan zet, voel jij je betrokken bij de maatschappij en trekt het gedachtegoed van Servant-Leadership je aan en wil jij (zelf)leiderschap ontwikkelen?

Wellicht herken je je in 1 of meerdere van de onderstaande punten:

  • Wil je (meer) van betekenis zijn?
  • Heb je een leuke baan en wil je meer vanuit autonomie én samen- werken?
  • Ben je niet bang om je te onderscheiden van de massa?
  • Wil je ontdekken hoe je zowel betekenisvol als succesvol kunt zijn?
  • Ben je energiek, ambitieus en gedreven en kan je daar wel wat begeleiding bij gebruiken?

Steuntje in de rug

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jongeren de toekomst zijn, willen we ook dat je goed beslagen ten ijs de wereld in kunt. Servant-Leadership kan je net dat steuntje in de rug geven om je leven een positieve wending te geven om niet alleen van betekenis te zijn maar ook succesvol te zijn. De meeste jonge organisaties zien wij of succesvol zijn maar (nog) niet een dieper verankering in betekenisgeving hebben, óf we zien organisaties die betekenisvol zijn voor de maatschappij maar dan weer niet succesvol. Hoor jij bij 1 van deze 2 categorieën, dan is deze training misschien wel iets voor jou. (dit is een voorwaarde voor deelname). Deze training is niet geschikt voor jonge mensen die nog niet aan het werk zijn of uitsluitend met een studie bezig zijn.

2 x per jaar

Servant-Leadership Solutions biedt maximaal tweemaal per jaar, in het voor- en najaar GRATIS een 3-daagse training aan ter waarde van € 3000,- p.p. voor jonge pioniers die zich willen onderscheiden van de massa: jonge pioniers die betekenisgeving centraal hebben staan. Er is plek voor 12 deelnemers per training. Om dit te bekostigen reserveren zij van hun omzet 5% en maken ze gebruik van sponsoren.

Meld je aan want VOL=VOL

Ben je tussen de 22 en 28 jaar en wil je in aanmerking komen voor deze 3 daagse training? Reserveer dan je plek in deze training en schrijf ons waarom jij vindt dat je erbij moet zijn! We maken een selectie uit de aanmeldingen zodat we zeker weten dat we iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Locatie: volgt

Data 2020:

  • 16 oktober
  • 20 november
  • 11 december

Lees ook, voor je je aanmeldt onze aanvullende voorwaarden voor deelname.

Voor meer informatie kijk je op de website van Servant-Leadership Solutions.