slider

Gezocht: Goed Nieuws Redacteur

Voor ons vooruitstrevende Pioniers Magazine, hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap, zijn wij op zoek naar een Goed Nieuws Redacteur voor pioniersmagazine.nl

Pioniers Magazine is een digitaal magazine voor pioniers die idealen hebben voor een betere wereld en hier actief vorm aan geven. Wij faciliteren positieve, evolutionaire verandering in en tussen deze pioniers waardoor hun potentieel een katalysator wordt voor maatschappelijke vooruitgang.

Pioniers zijn de voorlopers van ontwikkelingen in elk gebied van de maatschappij. Zij krijgen veel te weinig aandacht in de media als het gaat om uitvindingen en ander positief nieuws. Daar willen wij verandering in aanbrengen. Vanaf 2020 gaan we 100 Positief Nieuws berichten plaatsen op onze website. Nieuws dat allang voorpaginanieuws had moeten zijn. Wil jij ons hierbij helpen? Wij zoeken een Goed Nieuws Redacteur!

De Goed Nieuws Redacteur verzamelt de berichten van de pioniers en soms vertaalt hij of zij deze vanuit het Engels naar het Nederlands.
Wil jij ons een handje helpen met deze positieve taak? Dan ben je van harte welkom.

Het gaat om een vrijwillige functie.

Voor meer informatie neem je contact op met Carla de Ruiter, hoofdredacteur. Stuur een e-mail met je interesse naar goednieuws@pioniersmagazine.nl