Winkelmand

Artikelen

Durf jij los te laten en te vertrouwen op het leven?

De afgelopen twee weken heb ik in een soort kramp gezeten. Mijn huis in Diemen staat sinds 6 maanden te koop en na maanden van stilte is er ineens beweging: mensen boeken bezichtigingen en gaan bieden. Daarmee wordt het verkopen van mijn huis ineens serieus en wordt manifest dat ik mijn plek echt moet loslaten. Ik ga mijn plek definitief verlaten om een nieuwe stap te maken in mijn nieuwe stad Eindhoven. Dat is wat ik echt wil, toch slaat de verkramping toe. Loslaten vraagt iets van een mens.


Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Linde ten Broek schreef enkele artikelen voor Pioniers Magazine. Zij is soulcoach, schrijver en verhalenplukker. Zij helpt vrouwen bij het kiezen voor een bezield leven waarmee hun volle potentieel aangesproken wordt en tot volle bloei komt. Linde heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan: kinderboek "Gina en de rode vogel" en "Moeders en dochters". Daarnaast is Linde (tevens documentairemaakster) bezig met het voorwerk voor de documentaire "Soulstories": Zij interviewt hiervoor 5000 vrouwen over het leven van hun volle potentieel.