Winkelmand

Artikelen

De wereld, dat ben jij!

Wat is het verband tussen jouw innerlijk en de wereld? En hoe creëer je een nieuwe wereld van binnenuit?  In maart was de themabijeenkomst van Pioniers Magazine aan dit onderwerp gewijd en ik vind het zo’n boeiend en belangrijk onderwerp dat ik er deze column over geschreven heb waarin ik je mijn perspectief geef op het verband tussen ons innerlijk en de wereld en hoe we een nieuwe wereld kunnen creëren van binnenuit.

Ik heb een krachtige intentie: ‘Creating a new world from the inside out’. Deze intentie is altijd de onderstroom van mijn handelen. Ik heb ‘m niet bedacht, hij is letterlijk uit mijn innerlijk opgerezen, onvermijdelijk en krachtig. Voordat ik snapte wat het betekende, wist ik al dat dit mijn verdere levensloop ging bepalen en mijn werk ging vormen. Nog steeds tast ik aardig in het duister over de werkelijke betekenis ervan en de praktische uitwerking, maar hier begin ik steeds vaker antwoorden op te krijgen. Gewoon door mezelf steeds weer te vragen: hoe? En dan het antwoord zo dicht mogelijk te benaderen met mijn imperfecte acties.

Wil je de rest van dit artikel lezen? word dan lid!

Judith heeft diverse artikelen voor Pioniers Magazine geschreven. Zij is een ‘social artist’ en haar missie is: ‘Een nieuwe wereld creëren van binnenuit’. Met haar initiatief ‘Transforming Self and Society – The Social Artist’s Way’ helpt ze individuen en groepen om meer van hun menselijk potentieel te ontdekken en in te zetten met als doel een florerende wereld maatschappij. Ze is als ‘social artist’ betrokken bij meerdere projecten en is gedreven om ‘social artistry leadership’ te introduceren in Nederland en de rest van Europa.