Winkelmand

Artikelen

De schoonheid van het buitenbeentje

Zelf op het moment van je mislukking, ben je prachtig! Lidia Yuknavitch, auteur en docent voelde zich een groot deel van haar leven een buitenbeentje. Al haar rollen in haar leven, die van moeder, dochter, auteur… alles leek haar niet te zijn gegund op een normale manier. Haar dochter werd dood geboren en uiteindelijk belandde ze als zwerver op straat. Ze heeft een bijzondere boodschap: ook al voel je je helemaal mislukt, er is altijd een moment dat je jezelf opnieuw kunt uitvinden.

Voel jij je een buitenbeentje en gaat het leven niet zoals je dat gedacht had? Zelfs wanneer er zich kansen voordoen, heb je dan nog steeds het idee dat je dit niet verdient? Dan heb ik nieuws voor je: het werkt bij jou misschien een beetje anders dan bij de gemiddelde mens, maar het is goed om wakker te worden. Bekijk het filmpje van Lidia Yuknavitch en je snapt waarom het belangrijk is om de schoonheid te blijven zien van jou als buitenbeentje.

Carla de Ruiter

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school en mede-eigenaar van Servant-Leadership Solutions. Zij maakt van managers leiders. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.