Evenementen

Consciousness class op 6 november 2018

Leer begrijpen hoe we onze levens creëren door onze gedachten, emoties en uitingen en hoe dit ons beïnvloedt op cellulair niveau.  

Dit is een 2 uur durende lezing over bewustwording en de rol van glycanen (goede suikers) bij het verwerken van emoties en onze overtuigingen. In deze lezing ontdek je hoe onze gedachten en emoties onze cellulaire balans beïnvloeden. Je leert hoe je kunt luisteren naar de signalen van je lichaam als middel om betere lifestyle keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen. Hoe kun je deze informatie erkennen en toelaten om zo je groei in bewustzijn en algemene balans te vergroten.

Daarnaast leer je hoe glycanen een positief effect hebben op alle niveaus van mens zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook de krachtige rol van glycanen in de Epigenetica en de invloed op genexpressie komt aan bod.

Docenten: Cathleen Beerkens en Lauree Sine

Cathleen Beerkens, gecertificeerd Integratieve Health Coach, is de oprichtster van a Wellness Revolution. Ze doceert al meer dan 20 jaar in Wellness en Voeding.

Cathleen heeft een Bachelor of Science in Nursing (BSN) degree aan de Georgetown University Nursing School in 1984, en een Bachelor of Science (BS) degree in Health Education aan de University of Maryland.

 Organisatie:

 

 

Datum: 6 november 2018

Tijd: 19:30- 21:30 uur

Locatie: Minervalaan 112, Amsterdam

Taal: Engels

Prijs:

€ 25,-

Heb je een betaald lidmaatschap van Pioniers Magazine (Verdiepingspakket, Plus pakket of Partner pakket) dan profiteer je van 10% op de totaalprijs van deze lezing. Vermeld dit bij je aanmelding.

Aanmelden en informatie:

Meer informatie

Aanmelden kan via een mail naar cathleenbeerkens@gmail.com