Evenementen

Training Authentiek spreken
28 september 2018

Leer in één dag authentiek en boeiend spreken

Spreek je als manager, ondernemer of professional regelmatig voor kleine of grote groepen?
En ben je elke keer weer nerveus om in de ‘spotlights’ te staan? Vind je het lastig om je publiek van begin tot einde te binden? Of mis je de inspiratie en creativiteit voor een verhaal dat beklijft? De training ‘Authentiek Spreken’ rekent voorgoed af met deze persoonlijke belemmeringen. Tijdens interactieve oefeningen gooi je de schroom van je af. En na afloop sta je te popelen om je volgende presentatie te geven.

Ontdek de kracht van storytelling

In het openbaar spreken is geen kwestie van moeten. Je mag je publiek inspireren en vermaken
met een goed verhaal. Over een onderwerp waar jij verstand van hebt. Tijdens de training ‘Authentiek Spreken’ ontdek je de kracht van storytelling voor je product of bedrijf. Je ondervindt aan den lijve hoe belangrijk authenticiteit is voor je overtuigingskracht. En je leert je persoonlijke bagage te gebruiken als inspiratiebron voor presentaties.

Leer omgaan met spanning, feedback en… applaus

PowerPoint en Prezi zijn krachtige tools als je ze goed gebruikt. Bij misbruik belemmeren ze de interactie met het publiek. Het is nog overtuigender als je zonder hulpmiddelen een fantastisch verhaal vertelt aan collega’s of relaties. Tijdens de training ‘Authentiek Spreken’ leer je hoe je echt contact maakt met je toehoorders. Zonder zenuwachtig te zijn. Je krijgt beproefde tips en tricks om professioneel te reageren op feedback. En je leert applaus in ontvangst te nemen. Want applaus dat ga je krijgen als je deze eendaagse training hebt gevolgd. Schrijf je dus vandaag nog in.

10 argumenten om in te schrijven voor authentiek spreken

Wat levert de training Authentiek Spreken nu op? Heel veel. Allereerst leer je binnen één dag zonder voorbereiding een boeiend verhaal vertellen. Het maakt niet uit of je een beginnende of een ervaren spreker bent. De trainingsmethode werpt voor iedereen zijn vruchten af. Ook voor jou. Specifiek verrijk je je bagage met de volgende 10 resultaten:

 1. Je staat vanaf nu ontspannen voor kleine én grote groepen;
 2. Je geeft een impuls aan je creativiteit;
 3. Je komt los van beperkende overtuigingen over jezelf;
 4. Je toehoorders ervaren jou als expert;
 5. Je persoon, je verhaal en je product krijgen meer impact;
 6. Je publiek hangt aan je lippen en wil zaken met je doen;
 7. Je werkt aan een krachtige boodschap voor jouw organisatie of project;
 8. Je gaat naar huis met een concrete vervolgactie;
 9. Je communicatie en samenwerking met anderen verbetert;
 10. Je gaat meer spreken in het openbaar en je vergroot zo je naamsbekendheid.

Organisatie: The Needs

Begeleiding:

Oprichter en drijvende kracht achter The Needs is Piet Hurkmans. Voordat hij in 2008 voor het zelfstandig ondernemerschap kiest, legt hij een boeiende en avontuurlijke route met opleidingen en werkervaringen af. Na zijn studies Letteren en Film- en Theaterwetenschap werkt hij eerst als programmamaker bij diverse publieke omroepen. Op zijn cv prijken diverse informatieve televisieprogramma’s en documentaires waaraan hij als producent verbonden was. In 1998 verruilt hij de omroepwereld voor een baan als communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds. In 2005 volgt hij de opleiding Trainer/coach en geeft hij zijn carrière een wending door voor Nieuwe Dimensies te kiezen, een bureau dat zich met workshops, trainingen en coaching richt op blijvende gedragsverandering van professionals.
Na 3 jaar is de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. De start van The Needs is een feit.

Met The Needs heeft Piet een duidelijke focus: het beste in teams en professionals naar boven halen. Om dat te bereiken spant hij 3 pijlen op zijn boog: speaking, mentoring en storytelling. Welke discipline je als manager, ondernemer, coach of team ook kiest: authenticiteit, (h)erkennen van talent en persoonlijke verhalen staan centraal. In uitdagende sessies, trainingen en ontwikkeltrajecten gaat Piet Hurkmans met je aan de slag om de gezamenlijke missie te volbrengen.

Datum: 28 september van 09:00- 17:00 uur

Locatie: de kapel in Oosterbeek.

Jouw investering en extra’s

Wil je authentiek leren spreken? Investeer € 475,- (excl. btw) in een beproefde trainingsmethode waarmee je in één dag een boeiende spreker wordt. Voor dit bedrag krijg je verder:

 • één intensieve, interactieve training in een kleine groep
 • ruime ‘podium’-tijd om te leren spreken
 • individuele coaching tijdens de training
 • tientallen presentatietips
 • aanvullend schriftelijk materiaal en een literatuurlijst
 • een uitgebreide, smakelijke en gezonde lunch op een mooie locatie

Korting als lid van Pioniers Magazine:

Maak je gebruik van het verdiepingspakket, Pioniers Plus Pakket of Pioniers Partner Pakket van Pioniers Magazine? Dan kan je je voor dit evenement inschrijven met 10% korting op de totaalprijs. Neem daarvoor contact op met onze redactie en ontvang een kortingscode.