Evenementen

Tweedaagse Training Leadership Embodiment Fundamentals
15 september en 20 oktober

Over Leadership Embodiment

Veerkrachtig Leiderschap is de Nederlandse naam van de Leadership Embodiment methode van Wendy Palmer, een 6de graad Aikido meester met 40 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling.

WendyPalmer

In haar methode heeft Wendy principes uit Mindfulness, aandachtstraining, gecombineerd met Aikido. Aikido is een japanse vechtkunst die draait om het herstellen van de dynamische balans in elke situatie. oefeningen over leiden en volgen. Hieruit heeft ze krachtige oefeningen gedestilleerd specifiek voor een publiek van leiders in organisaties. Haar methode geeft handen en voeten aan inspirerende leiderschapsprincipes. Het geeft een methode hoe leiderschapscompetenties vorm te geven zijn in het moment.

De training

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten met Leadership Embodiment! Met een fundamentals cursus maak je een krachtige start:

Je oefent twee dagen en leert je eigen patronen kennen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Vergroot je vertrouwen, verbinding en verheldering.

Je werkt aan 3 leiderschapscompetenties: onder alle omstandigheden inclusivitieit uitstralen, luisteren zonder het persoonlijk op te vatten en een krachtig punt maken zonder aggressief over te komen.

Deelname aan de fundamentals cursus geeft je een certificatie van Wendy Palmer’s Leadership Embodiment (op level 1) en geeft je toegang tot de level 2 cursussen en retreats die door Wendy zelf worden gegeven.

Onderdelen van de cursus:

De vier stappen van centreren:

  • Centreren onder lichte druk
  • Het perspectief van anderen innemen
  • Boodschappen duidelijk overbrengen zonder agressie
  • Je persoonlijke patronen ontdekken en hoe ze zich uiten in leiden en volgen

Datum:

15 september en 20 oktober van 9:30 – 17:30 uur

Trainer en organisatie:

Anouk Brack, Anouka

Locatie:

De Ruimte

Weesperzijde 79A

1091 EJ Amsterdam

Nederland

Taal: Engels, met toelichting in het Nederlands wanneer nodig

Investering en aanbieding:

€ 247 t/m 4 augustus 2017

€ 397 vanaf 5 augustus 2017

Klik hier voor meer informatie over de training

10% extra korting:

Ben je betaald lid van Pioniers Magazine? Neem dan voor je aanmelding contact op met onze redactie. Je krijgt dan een kortingscode voor je aanmelding. (10% korting op je deelname bij dit evenement).

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is organisatieadviseur en leiderschapstrainer voor de Pioniers Academy (een onderdeel van het magazine). Zij begeleidt organisaties en pioniers bij nieuw, pionierend leiderschap en organisatieontwikkeling. Zij is transformatiecoach, spreker en auteur. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld. Pionieren is volgens haar dan ook niet langer iets wat je in je eentje doet. Synergie en co-creatie staan centraal in haar nieuwe vorm van leiderschap. Zij is trainer voor (een deel van) de evenementen vanuit de Pioniers Academy en zij faciliteert de bijeenkomsten van het Pioniers Platform.

Geef een reactie