Vacatures

Pionierende auteurs M/V gezocht!

Voor ons vooruitstrevende digitale themamagazine, dat gericht is op betekenisvol ondernemerschap en leiderschap, zijn wij regelmatig op zoek naar auteurs voor de rubrieken:

  • Nieuw Leiderschap
  • Betekenisvol Ondernemerschap

Ben jij zelf een (vakinhoudelijke) pionier en wil je jouw (bij voorkeur integrale of ontwikkelingsgerichte) kennis en ervaring over leiderschap delen met een groot publiek? Kan jij goed schrijven en je weet je mensen te raken met jouw pioniersschap? Wie weet zijn wij dan op zoek naar jou. Je schrijft 1 x per 6 weken een artikel voor de website www.pioniersmagazine.nl.

Stuur een e-mail naar redactie@pioniersmagazine.nl en stuur recent werk mee zodat we een indruk krijgen van jouw mogelijkheden, pioniersschap en talent.

Ook vragen we je een proefartikel te schrijven voor onze website en/ of kwartaalmagazine (max 800 woorden). Laat ons daarbij weten voor welke rubriek(en) jij wilt schrijven. Het gaat om een onbetaald auteursschap. In ruil voor je werkzaamheden bieden we je een groot platform voor je pioniersschap, een innovatief nieuw netwerk en talloze andere voordelen.

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: "Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan." Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt. Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.

Geef een reactie