Kennislab

Nieuw! Welkom in ons Kennislab!

Speciaal voor jou als pionier, leider, trainer of ondernemer met idealen voor een wereld die wél werkt, starten we vanaf nu met de opbouw van Kennislab, een verzamelplaats voor inspiratie en een laboratorium voor nieuwe kennis en ideeën. Hier vind je binnenkort e-books, online trainingen, infographics over nieuw leiderschap, pioniersschap en betekenisvol ondernemen. Onze auteurs voegen deze kennis toe vanuit hun eigen expertise en vakgebieden. Daardoor verzamelen we een enorme diversiteit waar je van kunt profiteren.

Pionieren is niet langer iets wat je alleen hoeft te doen!

Alles wat we toevoegen kondigen we aan in onze digitale blikopener, social media en via de homepage. Met het vernieuwde Verdiepingspakket krijg je toegang tot het kennislab. Dat kan al voor € 36,- per jaar.

Wat is de inhoud van het Verdiepingspakket?

  • Onbeperkt toegang tot Kennislab
  • 10% korting op alle evenementen van de Pioniers Academy en de Servant-Leadership Academy
  • 4x per jaar het kwartaalmagazine in je mailbox
  • Digitale blikopener

 

 

Carla de Ruiter is hoofdredacteur en oprichter van Pioniers Magazine. Zij is directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions en helpt organisaties en leiders bij nieuwe vormen van leiderschap. Momenteel schrijft zij aan het boek: “Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan.” Carla is ontwikkelaar van de filosofie die zij Pionierend Leiderschap noemt. Zij maakt zich hard voor maatschappelijke innovatie door pioniers samen te brengen en hen te stimuleren om vooral boven het maaiveld uit te steken met hun idealen voor een wereld die werkt.

Met haar unieke visie maakt zij pioniers bewust van een dieper, vrijer, persoonlijk- en collectief potentieel, waarmee zij meer impact krijgen met hun idealen voor een betere wereld.

Geef een reactie