Leiderschap

Hoe ben je betekenisvol als baas van de zorg?

Uitnodiging Reflectiebijeenkomst voor zorgbestuurders en -toezichthouders op 13 januari 2018:

Programma:

Voor deze bijeenkomst hebben we Rob van Drunen uitgenodigd als gastspreker. Hij is o.a. auteur van het boek: ‘Als ik de baas zou zijn van de Zorg’, waarvoor hij 33 mensen in of aan de rand van de zorg heeft gevraagd om hun wijsheid te delen en hun licht te laten schijnen op deze vraag. Het blijkt dat iedereen hetzelfde uitgangspunt heeft: willen bijdragen aan de gezonde mens. Daarnaast blijken er ook zes duidelijke gemeenschappelijke pijlers uit te destilleren, voor de weg voorwaarts. Rob neemt ons mee door de pijlers die het raamwerk lijken voor werkelijk integrale gezondheidszorg.

Het tweede deel van de middag is er ruimte voor uw eigen verhaal en ruimte om te luisteren naar anderen. Verhalen waar u ongetwijfeld herkenning in zult vinden. Wat is het waar u niet vaak in gehoord wordt? Wat was uw intrinsieke motivatie om in de zorg te gaan werken? Wat zijn de kernwaarden in uw leven? Wat als u uw hart laat spreken? Wat zou u doen als u de baas zou zijn van de Zorg?

Praktisch informatie:

Het programma duurt van 13:30 uur tot 16:30 uur en u bent welkom vanaf 13:00 uur op het oude Gemeentehuis in de trouwzaal in Huizen, Naarderstraat 3. De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 79,00, exclusief BTW. Inbegrepen bij de prijs is het boek ‘Als ik de baas zou zijn van de Zorg’, koffie, thee, drankjes en lekkernij. We nodigen u uit om een bijdrage te leveren door middel van uw ervaring en persoonlijke verhaal. U kunt zich opgeven via info@leaderinside.com

Speciaal voor betalende leden van Pioniers Magazine is dit evenement toegankelijk met 50% korting. Geef bij de aanmelding aan dat u via Pioniers Magazine komt. Dit evenement maakt onderdeel uit van de nieuwe hearts & minds sessies van het Pioniers Platform van Pioniers Magazine.

Organisatie: Dit evenement wordt georganiseerd door 3 auteurs van Pioniers Magazine.(zie hieronder).

Meer informatie

Wij verheugen ons er op om u te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet namens de initiatiefnemers en auteurs van Pioniers Magazine,

Desirée Paalvast

Desirée Paalvast is auteur voor Pioniers Magazine. Zij is eigenaar van The Leader Inside het Executive Search Bureau gespecialiseerd in Servant-Leadership. Zij geloof in de kracht van Servant-Leadership als aanjager van verandering en borger van duurzaam resultaat. Wat haar beweegt is oprechte interesse in mensen. Haar streven is een mooie, betere en bewuste samenleving.

Geef een reactie